събота, 18 ноември 2006 г.

Реклама - Моторола

Motorola RAZR Махх за всеки фен на RAZR серията


В момента модела Motorola RAZR е толкова нашумял, че всеки трети разполага с такъв. Но ако все пак искате да имате Motorola RAZR, но и да сте различен от тълпата Motorola RAZR Maxx е вашето решение. Motorola RAZR Maxx е възможно най-мощния и мултимедиен телефон от Motorola RAZR серията. Апарата е снабден с 2.2 инчов TFT екран с 262хил. цвята, 2.0 мегапикселова камера за видео конферентни връзки и още една 3.0 мегапискелова камера за висококачествени снимки. Motorola RAZR Махх има 50МВ вградена памет, която може да увеличите чрез вградения micro SD слот за карти. Motorola RAZR Махх може да възпроизвежда AAC, WMA, eAAC+, AAC+, WAV, MP3, XMF музикални файлове и RealVideo, H.263, MPEG4, WMV видео файлове. Motorola RAZR Махх е 3G телефон и поддържа GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900MHz и WCDMA 2100MHz.

Първи снимки на Motorola Q Pro


В унгарски сайт се появиха (и след това бяха свалени) първите истински фотоси на обновената версия на Motorola Q, която някои източници наричат Q Pro. Прави впечатление, че върху тях присъства логото на Vodafone, което ни кара да предположим, че това е вариантът, предназначен за европейския пазар. Забелязва се и напълно променената клавиатура - едно от местата, за което първият модел търпеше доста сериозни критики. Засега точните технически характеристики не са известни, но от снимките става ясно, че телефонът ще разполага с 2МР камера. Възможно е да поддържа технологиите UMTS и HSDPA и да разполага с Wi-Fi възможности.

Снимки на Motorola W550


Motorola продължава да залага на суперуспешния RAZR, като използва дизайна му и в други от новите си устройства. В унгарския сайт terminal.hu се появиха (и после бяха свалени по настояване на Motorola) първите снимки на нов телефон на американската компания, който на пръв поглед прилича на комбинация между KRZR и RAZR. Засега е известно, че W550 (W се използва в серията по-евтини телефони на Motorola) е снабден с основен дисплей с резолюция 220 x 176 пиксела, 1.3МР камера и поддръжка на EDGE.

Информация за MOTOFONE F3


На сайта на Американската комисия по комуникациите бяха публикувани документи за сертифицирането на новия ултратънък и ултраевтин телефон на Motorola - MOTOFONE F3. Особено интересна е предварителната версия на потребителското ръководство - то е във вид на брошура от точно 10 страници, върху които е описана работата с телефона. По всичко личи, че той не разполага с меню, а достъпа до сервизните функции става с въвеждането на цифрови кодове. Дали улеснената работа, новият тип използван дисплей (EPD) и ниската цена (около $50 по предварителна информация) няма да направят MOTOFONE F3 поредния хит на Motorola, ще узнаем съвсем скоро - продажбите на телефона трябва да започнат до края на годината.http://tinyurl.com/ym9fna